dilluns, 12 de març del 2012

SORTIDA A LA NEU



                SORTIDA A LA NEU

Dijous dia 1 de Març vam anar tota l’escola a Núria. A dos quarts de nou vam anar a la parada d’autocars de l’escola. Els de cinquè i sisè vam anar en el mateix autocar. Vam anar fins a Ribes i allà vam pujar al Cremallera de Núria. Com que érem molts i no hi cabíem tots el de sisè vam anar asseguts a terra .El viatge se’ns va fer molt curt.
Quan vam arribar allà ens van fer anar a una sala a on vam deixar les maletes i vam esmorzar. Després d’esmorzar, vam anar a fora i ens van fer anar a dalt d’una pista, allà faríem tir amb arc. El monitor es deia Joan i ens va ensenyar com es tirava amb arc. Després de l’explicació ens van repartir en dos grups i vam tirar una bona estona, més tard vam fer una competició. Va ser molt divertit!!!
Quan vam acabar de fer tir ens van donar unes raquetes de neu i vam anar a fer una petita excursió. Quan vam ser a dalt d’una pista ens van deixar fer guerra de neu, ens ho vam passar bomba!!!
En acabar l’activitat vam anar a dinar, teníem molta gana.
Després de dinar vam anar amb el telecabina fins dalt a l’alberg, allà i vam passar una estona observant la natura i vam veure algun isard. Després vam tornar a baixar.
Quan vam arribar a baix quedava una estona per marxar i vam anar a jugar. Mentre jugàvem va aterrar un helicòpter, va ser sorprenent.
Ens van cridar i vam marxar cap al Cremallera.
Quan vam arribar estàvem morts de cansament!!!!!!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada